Betrouwbare mediums helpen tegen agressie

Steeds meer mensen schakelen paragnosten in om hun eigen agressie onder controle te krijgen. De eerste stap in een goede richting is dat men bewust is van het probleem. Mensen die niet onderkennen dat hun agressief gedrag henzelf en hun naaste omgeving hier last van ondervinden, zullen namelijk niet snel hulp zoeken.

Betrouwbare mediums Vaak komen agressieve personen in contact met betrouwbare mediums als zij in het reguliere systeem geen goede hulpverlening ontvangen. Door goede ervaringen van vrienden of kennissen komen zij in contact met waarzeggers, kaartleggers of andere paranormale adviseurs. Het is uiteraard belangrijk om een bona fide helderziende te vinden die naar je luistert en de dieper liggende oorzaak te achterhalen. Er zijn genoeg voorbeelden uit de praktijk die uitwijzen dat er behoorlijk veel mediums zijn die alleen uit eigen gewin handelen en het niet zo nauw nemen met het geven van goed advies.

Ik ben benieuwd of er mensen zijn die goede of slechte ervaringen hebben met deze wijze van het oplossen van hun agressie problemen.

Posts created 21

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven